opc_loader

Over ons

Flowerline-DS is een brandnieuwe merknaam die voor een uitstekende service gaat en bloemen online levert binnen België ( Gent,Aalst, Dendermonde, Haaltert, ...) .
Onze 25 jarige ervaring en kennis in het vak zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw bestelling in onze handen kan overlaten.

Het is immers ons doel om u een correcte prijs te bieden voor een uitstekende dienst alsook de meest moderne en trendy boeketten vervaardigd met bloemen van de beste kwaliteit. Onze merknaam vloeit verder uit het jarenlange harde werk met bloemen en planten, en de daarbij horende perfectie waartoe wij dagelijks streven. Zo hebben wij reeds heel wat contacten gelegd met de meest gerenomeerde kwekers en kunnen wij u hierdoor de beste kwaliteit aan de scherpste prijs bieden mét daarbovenop een overvloed aan professionaliteit en kennis van zaken.

Flowerline-DS zorgt voor de voor u handigste en snelste manier om uw bestellingen te plaatsen en te laten leveren. Met 1 klik op de knop kan u het boeket van uw wensen laten leveren aan de persoon van uw verlangen en dit zonder verplaatsingen, tijdsverlies of de zorg rond de levering. Het veroveren van de internet-markt zorgt voor de snelle ontwikkeling van Flowerline-DS.

Om dit te bewijzen kan u ons steeds testen: Bestel een boeket via onze webshop en wij zorgen ervoor dat uw bestelling niet alleen stipt op tijd wordt overhandigd aan de ontvangers, maar tevens ook dat de beste kwaliteit op een zeer vriendelijke en professionele manier wordt geleverd aan uw ontvanger.

Wij zijn blij u bij onze klanten te mogen rekenen en wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons stelt.

Wanneer u er voor opteert om uw bestelling telefonisch door te geven, kan dit op het nummer +32 (0) 495 28 27 13

Uw Flowerline-DS Team